Komanda Amxmodx ne CS
amx_kick "emrin kon po don me kick"
amx_ban "emrin kon po don me banirat"

amx_banip "emrin kon don eme banirat me IP"
amx_unban "emrin ose IP per me ja hek banin"
amx_slay "emrin" - per me ja bo kill
amx_rocket "emrin" -me nis si raket perpjet :p (me myt)
amx_slap "emrin" - per me ja dridh ( shuplak ) :P
amx_cvar sv_restart 1 - per me res
amx_map "emrin e mapit" - per me ndru mapin
amx_glow "emrin edhe ngjyren kujt po don me ja nrru" 
amx_nick "emrin qysh e ka" "emrin qysh po don me ja bo"
amx_say "mesazhi qa podon me shkru" 
amx_psay white "me fol me tbardha"
amx_tsay white "tbardha anash"
amx_csay white "tbardha ne mes" 
amx_votemap map1 map2 - .psh. amx_votemap de_dust2 de_nuke de_prishtina 
amx_vote "pytja qa po don me vet" "pergjigja 1" "pergjigja 2"
amx_chat "tekstin" ( me kete komand fol veq me admina tjertnuk mund ta shohin )
amx_kickmenu ( menuja per kick )
amx_banmenu ( menuja per ban )
amx_cvarmenu (menuja e CVAR )
amx_reloadadmins ( per tja bere refresh fajllit ku jon adminat nese shtoni ndonje admin  )
amx_pause 1 ( per ta bere pause serverin )
amx_pause 0 ( per ta hekur pausen )
amx_off ( nese doni ta nalni AMX )
amx_on ( per ta leshuar AMX )
amx_rcon ( dergon ne server komandat permes rconit )
amxmodmenu - per paraqitjen e te gjithe menuve qe jan me amx
amx_cvar sv_password "paswwordi i srv" - per ti qitur password serverit
amx_cvar mp_freezetime 8 - per tja ndryshuar freezetime srv
Per ti par full komandat dhe acesat te cilat i keni e shenojm ne consol :
amx_help
Advertisement
 
 
Today, there have been 0 visitors (1 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=